2015. augusztus 23., vasárnap

Margitszigeti hahota

Gősi Kati (Voleczné) vagyok, 2002-ben végeztem Dr. Madan Kataria nevetésvezető-képző tanfolyamán. Azóta aktívan részt veszek a nevetők táborában. 

Évtizedek óta sanyargató autoimmun-betegséggel, állandó ízületi és gerincfájdalmakkal, és különböző szervi elváltozásokkal jártam végig az orvosi rendelők számos szakrendelőjét, de testi-lelki problémám csak sokasodott, a fájdalom is makacsul kitartott mellettem. Be kellett látni, hogy a sok, általam kipróbált gyógymód, és hagyományos orvosi kezelés nem segít rajtam. Beköltözött életembe a búskomorság, s arcomra szinte ráfagyott a mosoly.

A Laughter Yoga - Hahota - Gyógyító Nevetés Karnagyként azonban kezembe vettem a sorsomat. Tapasztalataim útján rájöttem: az egészség kulcsa bennem van. A rendszeres lazító és légzőgyakorlatok, izomtornák mellett, a mindennapos sanyargó fájdalom elviselhetőbbé vált.

Gősi Kati, Katka

A sok siker és pozitív élmény mellett, szeretném kiemelni a jóganevetés hatékonyságát. Ugyanis miközben elhatároztam, hogy változtatok sorsomon, megtanultam „újra nevetni”, s ráébredtem, hogy a legjobb orvosság valóban a nevetés. A nevetés speciális gyakorlatai közben felszabadultak az éveken keresztül kiépített gátlásaim, félelmeim, aggódásaim, feszültségeim. Kitakarítottam az értelmetlen lelki vakfoltokat. Fontos, hogy mindig legyen annyi kedvem, hogy el tudjam engedni sérelmeimet, mert a szívből jövő nevetés az élet legnagyobb adománya és erősíti az immunrendszert.

Gyere Te is, légy vidám, a boldogság neked is jár! Áldásos hatását az tudja, aki kipróbálja. Rendszeresen tartok foglalkozásokat Budapesten, Zalában és Dévaványán, valamint ahol igény van a feltétel nélküli nevetés fejlesztésére.

A foglalkozások helyszíne: 1085 Budapest, Stáhly u. 5., 17-es kapucsengő (A Blaha Lujza tér közelében, a Rókus Kórház mellett)

Időpontok:
HÉTFŐ 15.30-15.15; 17.00-17.45
KEDD 15.30-15.15
SZERDA 15.30-15.15; 17.00-17.45


Valamint minden vasárnap 15:00-kor (időjárástól függetlenül) Budapest, Margit-szigeti szökőkútnál, ingyenesen bárki csatlakozhat, aki feltétel nélkül képes kipróbálni velem együtt a vidám mozgás örömét.

Budapest, Erzsébetváros, Idősek Nappali Klubjában - minden szerdán, 9:30-10:15.

További információkat és elérhetőségeket a Hahota.lapunk.hu oldalon találhatsz, keress fel bátran!

1 megjegyzés: