2015. augusztus 13., csütörtök

Kispesti Hahotaklub

Kispesten a menetrend-szerinti Hahotaklubot a Shanti Jógaszigeten tartja Erszény Krisztián, a meditációs módszerek oktatója és a Hahota Jóga elkötelezett nevetés-vezetője. A helyszínen rendszeresen, a havi nyílt napon lehet kipróbálni a Hahota Jóga módszerét - és élvezni annak pozitív hatásait.

"Keleti harcművészetek és meditációs technikák gyakorlása után, egy családi és munkahelyi okokhoz köthető pánikbetegség kapcsán jutottam el a Hahota Jóga módszeréhez. És ez bizonyult az első és a végleges olyan módszernek, amely tényleg segíteni tudott, méghozzá azonnal! Ez bizonyult a kulcsnak a tökéletes gyógyulásomhoz! És mivel a stresszből eredő egészségi problémák már szinte mindenkit érintenek, megtanultam, hogy hogyan járulhatok hozzá mások gyógyulásához, méghozzá azzal, hogy a kulcsot - a módszert - a saját kezükbe adom."

További információt a nyílt napokról a Shanti honlapján találhatsz, a Hahotajóga-foglalkozásról pedig Krisztián honlapján. A részvétel ingyenes, és nem szükséges hozzá semmi más, csak a kíváncsiságod és a nyitottságod!

Erszény Krisztián

A cím:

  • Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest, Hunyadi u. 87.
  • Illetve Budapest területén bárhol, egyeztetés alapján.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése