2015. augusztus 1., szombat

Szerkesztői köszöntő

Kedves Látogató, kedves Érdeklődő! Köszöntünk Téged a honlapunkon, mely a Hahota Jóga (idegen szóval: Laughter Yoga vagy Hasya Yoga) hazai internetes kiindulópontjaként szeretne minél több hasznos információt nyújtani neked!

A fenti Hahota Jóga fülre kattintva megismerheted, hogy "Mi fán terem a jóga-nevetés?" - valamint hogy mi a haszna ennek a módszernek, és mik azok az előnyök, amelyekhez a rendszeres többletnevetés által Te is hozzájuthatsz. (Kattints oda most, érdemes!)

Ha a Hahotaklub-vezetők Magyarországon gombra kattintasz, megtalálod a Magyarországon aktívan tevékenykedő nevetés-vezetők, hahota-karnagyok elérhetőségeit. Megtalálhatod, hogy kik azok közülük, akik a közeledben vezetnek Hahota Klubot.

Arra bíztatunk Téged, hogy bátran vedd fel velük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiken, ha szeretnél többet megtudni a hahota Jógáról!

A Videók-gomb egy olyan oldalt nyit meg, ahol a világhálóra feltöltött Hahotajógás filmek között böngészhetsz, magyar és külföldi nevetés-vezetők szereplésével.

A Rólunk írták fülre kattintva cikkeket, híreket, tanulmányokat olvashatsz a módszerről, ami világszerte emberek tízezreinek teremtett lehetőséget arra, hogy visszaszerezzék az egészségben való hitüket.

Böngéssz bátran, és szólj, ha kérdésed, kérésed lenne!

Üdvözlettel (Szeretet, Béke & Nevetés!) a szerkesztő: Krisztián

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése